Wil je meer te weten te komen over wat een virtueel bedrijf voor jouw organisatie kan betekenen of toets je graag jouw noden af aan het project? Of weet je voldoende en wil je graag opstarten?

STAPPENPLAN

Het COFEP team staat klaar om je te informeren en begeleiden bij elke stap in het proces. 

GEINTERESSEERD? 

Of je nu nood hebt aan een voorstelling van het project of je al concrete ideeën of plannen hebt, laat het ons weten via het contactformulier. Een COFEP coach neemt contact met je op om kennis te maken, je te informeren over de mogelijkheden en je te inspireren om een virtueel bedrijf op te richten.

Naast het nodige materiaal om je collega's en/ of je directie te informeren en te overtuigen, ontvang je ook een demo-login voor de databank van virtuele bedrijven en de banksoftware. Zo kan je onze software raadplegen om je voor te bereiden of een kijkje te nemen in de verschillende opties.

Je coach is steeds beschikbaar voor verder overleg en ondersteuning.

Laat ons kennismaken!

OVERTUIGD? 

Eens je beslist om met COFEP in zee te gaan, begeleiden we je stap voor stap door het hele proces van opstarten

Alle begeleiders van het virtueel bedrijf worden uitgenodigd om de startersopleiding "Start to Practice" te volgen. Met e-learning modules en live/ online coaching ontdek je de verschillende didactische mogelijkheden en de tools om jouw doelstellingen te realiseren. Je coach zet je verder op weg en tekent een leertraject op maat uit. 

Neem contact op!

Laten we kennismaken!

Ben je geïnteresseerd in het concept of heb je al een concreet idee? 

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Door jouw e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met de privacy policy.

Deze website maakt gebruik van cookies, o.a. om bezoekersstatistieken te verzamelen. Meer info