Ben je geïnteresseerd in het concept of heb je al een concreet idee? Het COFEP team staat klaar om je te informeren en begeleiden bij elke stap in het proces. 

GEINTERESSEERD? Laat ons kennismaken!

Of je nu nood hebt aan een voorstelling van het project of je al concrete ideeën of plannen hebt, laat het ons weten via het contactformulier. De COFEP projectverantwoordelijke voor jouw doelgroep neemt contact met je op om kennis te maken, je te informeren over de mogelijkheden en je te inspireren om een virtueel bedrijf op te richten.

Naast het nodige materiaal om je collega's en/of je directie te informeren en overtuigen, ontvang je ook een demo-login voor de databank van virtuele bedrijven en de banksoftware. Je kan deze software gedurende 3 maanden raadplegen om je voor te bereiden of een kijkje te nemen in de verschillende opties.

Je projectverantwoordelijke is steeds beschikbaar voor verder overleg en ondersteuning.

OVERTUIGD? Aan de slag!

Eens je beslist met COFEP in zee te gaan, begeleiden we je stap voor stap door het hele proces van opstarten. 

Alle begeleiders van het virtueel bedrijf worden uitgenodigd om de startersopleiding "Start to Practice" te volgen. Met online lesmateriaal en een klassikaal moment, ontdek je de verschillende didactische mogelijkheden en de tools om jouw doelstellingen te realiseren. Je projectverantwoordelijke zet je verder op weg of tekent een leertraject op maat uit. 

Vraag een kennismakingsgesprek aan

Wil je meer te weten te komen over wat een virtueel bedrijf voor jouw organisatie kan betekenen of toets je graag jouw noden af aan het project? Neem dan snel contact op en we leggen het je graag persoonlijk uit.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Door jouw e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met de privacy policy.

Deze website maakt gebruik van cookies, o.a. om bezoekersstatistieken te verzamelen. Meer info