COFEP is een project van vzw Connectief dat mede mogelijk gemaakt wordt door verschillende partners.

COFEP by CONNECTIEF

Connectief vzw ontwikkelt en leidt projecten die tegemoet komen aan de noden van het arbeidsmarktgerichte onderwijs. Als organisatie of school vind of creëer je met Connectief projecten met een brede doelgroep en minimaal een Vlaams karakter. Connectief is een initiatief van de Vlaamse openbare onderwijs- en opleidingsverstrekkers. 

Ontdek meer!

PARTNERS

Wij werken binnen COFEP samen met een aantal partners die ons inhoudelijk en/ of financieel ondersteunen bij onze activiteiten: 

Er zijn nog andere échte bedrijven die hun steentje bijdragen:

Peterbedrijf virtueel bedrijf COFEP

PETERBEDRIJVEN

...als rolmodel voor het virtueel bedrijf!

Om de opleidingen up-to-date te houden en de werknemers van morgen zo goed mogelijk voor te bereiden op de arbeidsmarkt, raden we virtuele bedrijven sterk aan om op zoek te gaan naar een peterbedrijf, een echt bedrijf met gelijkaardige producten/ diensten, strategie en/ of processen.

Bij het opstarten van een virtueel bedrijf kan een peterbedrijf model staan voor het assortiment, de procedures, de missie en de visie. In een later stadium kan het ook afbeeldingen voorzien voor de catalogus/ webshop, net als promotiemateriaal voor de beurzen. Vele virtuele bedrijven schakelen ook het peterbedrijf in als ze een bedrijfsbezoek willen organiseren, een jaarrapport willen presenteren of op zoek zijn naar juryleden voor de geïntegreerde proef/ het eindexamen rond het virtueel bedrijf.

Dankzij een peterbedrijf kan een virtueel bedrijf de vinger aan de pols houden. Voor tips en advies rond actuele trends in de bedrijfswereld kan men namelijk terecht bij een echt bedrijf.

Ons peterbedrijf zorgt ervoor dat we op de BELFAIR beurs onze stand professioneel kunnen aankleden.

Stel je kandidaat als peterbedrijf!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Door jouw e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met de privacy policy.

Deze website maakt gebruik van cookies, o.a. om bezoekersstatistieken te verzamelen. Meer info