Virtueel bedrijf

Binnen het virtueel bedrijf zoomt de trainer in op de persoonlijke ontwikkeling van de trainee en focussen ze samen op verwerving en versterking van sleutelcompetenties.

LEARNING BY DOING

Het virtueel bedrijf brengt zowel trainers als trainees dichter bij het bedrijfsleven. Zo worden de slaagkansen van de trainee op de arbeidsmarkt enorm vergroot. 

TRAINERS

Dankzij onze methodologie krijgt de trainer, naast de technische skills, ook een uitstekend zicht op de jobgebonden én persoonsgebonden competenties. Ze kunnen deze observeren en bijschaven, remediëren en differentiëren, en, op basis van werkzaamheden in het virtueel bedrijf, zelfs ondernemerschap detecteren en stimuleren.

TRAINEES

Ook de trainee krijgt inzicht in de eigen skills maar ook in het uiteindelijke jobdoelwit. Hij/ zij verwerft kennis en versterkt zowel vaardigheden als attitudes die essentieel zijn binnen het echte bedrijfsleven.

Meer lezen!

COFEP learning by doing

MOTIVATIE

Verhoogde motivatie door een inspirerende werkplek en uitdagende events!

Een virtueel bedrijf kan verschillende vormen aannemen, gaande van een commerciële kleinhandel tot een groothandel, van een productiebedrijf tot een distributiecenter, van een transportbedrijf tot een boekhoudkantoor. De gekozen specialisatie hangt af van de studierichting of het opleidingsprogramma.

Trainees krijgen ook de kans om aan- en verkopen te doen op beurzen in binnen- en buitenland. Regionale beurzen worden doorgaans fysiek georganiseerd binnen partnerscholen en -opleidingscentra, terwijl COFEP nationale en internationale beurzen online organiseert. 

Meer info rond BELFAIR

COFEP verschillende opleidingen

FOCUS

Focus op digitalisering, innovatie en modernisering!

De digitalisering van de maatschappij heeft een snelheidsboost gekregen en wij verwachten van onze trainers en trainees dat ze daarin meegaan. Uiteraard kunnen ze hiervoor rekenen op onze expertise.

Met een gedreven, innovatief team slagen we erin om een doordachte digitalisering te verweven met het DNA van onze Belgische virtuele bedrijven. Via continue coaching en een waaier aan online opleidingen transformeren we ze in bruisende, toekomstgerichte ondernemingen.

Interesse? Contacteer ons!

COFEP op maat

COFEP engageert steeds zich om te evolueren naargelang de tendensen op de arbeidsmarkt én in het onderwijslandschap. Wil jij het virtueel bedrijf volledig afstemmen op maat van jouw programma en noden? Dat kan!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Door jouw e-mailadres in te vullen, ga je akkoord met de privacy policy.

Deze website maakt gebruik van cookies, o.a. om bezoekersstatistieken te verzamelen. Meer info